طرز تهیه نان شکری کرمانشاهی

به گزارش وبلاگ ساعت فروشی، نان شکری یکی از شیرینی های خوشمزه استان کرمانشاه است. بهترین نوع این شیرینی آن است که با روغن کرمانشاهی تهیه گردد. در اینجا شما را با طرز تهیه این شیرینی راحت و خوش طعم آشنا می کنیم.

طرز تهیه نان شکری کرمانشاهی

مواد لازم

تخم مرغ: یک عدد

آرد: 1 پیمانه

پودر قند: 1/2 پیمانه

روغن کرمانشاهی یا کره: یک پیمانه

زعفران دم نموده: سه قاشق غذا خوری

اسانس هل: سه قطره

مراحل پخت

ابتدا روغن، تخم مرغ، پودر قند، اسانس هل و زعفران رو مخلوط کنید و باهم زن هم بزنید.

پس از یک دست شدن مایع کم کم آرد را اضافه کنید و مخلوط کنید. چک کنید اگر احساس کردید که آرد کم است مقداری آرد اضافه کنید به حدی که خمیر به دستتان نچسبد و حاصل کار یک خمیر لطیف باشد.

سپس خمیر را نیم ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا داخل فر گرم گردد.

سینی مورد نظر را آرد پاشی کنید و به اندازه یک گردوی کوچیک از خمیر برداشته با دست حالت دهید و کف سینی بچینید

شیرینی ها را با فاصله بچینید و روی آن را با پودر پسته تزیین کنید

سپس شیرینی ها را داخل فر با دمای 180 به مدت 20 دقیقه بگذارید

بهتر است شیرینی ها طبقه پایین فر باشند و به محض طلایی شدن از فر در بیاورید،

معمولا هر فری روش کار با آن متفاوت است پس باید خیلی مواظب باشید.

پس از آنکه شیرینی را از فر بیرون آوردید می توانید با مقداری شکر روی آن را تزیین کنید.

این شیرینی خیلی خوشمزه است و بافت خیلی لطیفی دارد.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه نان شکری کرمانشاهی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نان شکری کرمانشاهی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید